Boligfonden Kubens ansøgningstemaer

Boligfonden Kuben støtter udviklingsprojekter i byggeriet. Du er altid velkommen til at kontakte fondens sekretariat på fonden@boligfondenkuben.dk eller telefon 23230194, hvis du ønsker at søge fondens midler eller har spørgsmål om fondens ansøgningstemaer eller aktiviteter.

Vi har udviklet et elektronisk ansøgningsskema, som skal benyttes ved ansøgning om økonomisk støtte fra Boligfonden Kuben. Hvis du vil sende en uopfordret ansøgning, der ikke falder ind under et af nedenstående temaer, så kan du ansøge via det elektroniske ansøgningsskema. Klik her.

  

Tematiserede ansøgninger

Boligfonden Kuben giver støtte indenfor fire forskellige kategorier. Temaerne er: 1. Videreførelse og udvikling af det gode håndværk 2. Udvikling af byggematerialer 3. Bæredygtige processer i et holistisk perspektiv 4. Den gode idé inden for byggeri.
Læs mere om de tematiserede ansøgninger her.

 

Spirekassen

Spirekassen belønner gode innovative ideer i det talentfulde vækstlag blandt helt nyuddannede kandidater og studerende på landets akademiske-, tekniske- og håndværkeruddannelser. Du kan søge om økonomisk støtte for at kvalificere en ansøgning til et udviklingsprojekt, foretage banebrydende eksperimenter med nye materialer, udvikle innovative prototyper og etablere egen virksomhed.
Læs mere om Spirekassen her.

 

Master Class

Fonden inviterer og arrangerer en gang om året til en Master Class. Her stilles der skarpt på byggeriets aktuelle udfordringer.

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Facebook, Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Facebook her.

Og på Instagram her.

Og LinkedIn her

GDPR

Boligfonden Kuben lever op til persondataforordningen også kendt som GDPR.

 

Vi beder kun ansøgere om relevante informationer i forbindelse med ansøgninger, og informationen benyttes alene i forbindelse med ansøgningen.

 

Hvis ansøgningen bevilliges støtte, gemmes ansøgningen i op til 5 år af regnskabsmæssige hensyn. Hvis din ansøgning får afslag, slettes ansøgningen.