Boligfonden Kubens ansøgningstemaer

Boligfonden Kuben støtter udviklingsprojekter i byggeriet. Du er altid velkommen til at kontakte fondens sekretariat på fonden@boligfondenkuben.dk eller telefon 23230194, hvis du ønsker at søge fondens midler eller har spørgsmål om fondens ansøgningstemaer eller aktiviteter.

Vi har udviklet et elektronisk ansøgningsskema, som skal benyttes ved ansøgning om økonomisk støtte fra Boligfonden Kuben. Hvis du vil sende en uopfordret ansøgning, der ikke falder ind under et af nedenstående temaer, så kan du ansøge via det elektroniske ansøgningsskema. Klik her.

  

Ansøgningsfrister i 2022

For tematiserede og uopfordrede ansøgninger er der følgende ansøgningsfrister:

Mandag den 17. januar 2022
Onsdag den 13. april 2022
Onsdag den 8. juni 2022
Mandag den 29. august 2022
Torsdag den 3. november 2022

 

Tematiserede ansøgninger

Boligfonden Kuben giver støtte indenfor to hovedtemaer: 1. Det gode håndværks fremtid og 2. Byggeriets bæredygtige omstilling. Herudover har fonden afsat en mindre pulje til at dække * Den gode idé inden for byggeri.
Læs mere om de tematiserede ansøgninger her.

 

Spirekassen

Spirekassen belønner gode og innovative idéer i det talentfulde vækstlag blandt helt nyuddannede kandidater og studerende på landets akademiske og tekniske uddannelser samt håndværkeruddannelserne. Du kan søge om økonomisk støtte til at kvalificere en ansøgning til et udviklingsprojekt, foretage banebrydende eksperimenter med nye materialer, udvikle innovative prototyper, etablere egen virksomhed eller andet.
Læs mere om Spirekassen her

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Instagram her.

Følg os på LinkedIn her

GDPR

Boligfonden Kuben lever op til persondataforordningen også kendt som GDPR.

 

Vi beder kun ansøgere om relevante informationer i forbindelse med ansøgninger, og informationen benyttes alene i forbindelse med ansøgningen.

 

Hvis ansøgningen bevilliges støtte, gemmes ansøgningen i op til 5 år af regnskabsmæssige hensyn. Hvis din ansøgning får afslag, slettes ansøgningen.