Boligfonden Kubens ansøgningstemaer

Boligfonden Kuben støtter udviklingsprojekter i byggeriet. Du er altid velkommen til at kontakte fondens sekretariat på fonden@boligfonden.dk eller telefon 35430199, hvis du ønsker at søge fondens midler eller har spørgsmål om fondens ansøgningstemaer eller aktiviteter.

Vi har udviklet et elektronisk ansøgningsskema, som skal benyttes ved ansøgning om økonomisk støtte fra Boligfonden Kuben. Hvis du vil sende en uopfordret ansøgning, der ikke falder ind under et af nedenstående temaer, så kan du ansøge via det elektroniske ansøgningsskema. Klik her.

 

Byggeriets vækstlag og udvikling

Boligfonden Kuben støtter udvikling af det talentfulde vækstlag indenfor byggeriet. Derfor giver vi støtte til studerende på undervisningsinstitutioner, medlemmer af studenterforeninger eller lignende, der ønsker at deltage i konferencer eller andre aktiviteter, der nedbryder skellene mellem undervisningens teori og fagets praksis.
Ansøgningerne bedømmes 4 gange årligt og kan søges via ansøgningsmodulet her.

 

Spirekassen

Spirekassen belønner gode innovative ideer i det talentfulde vækstlag blandt helt nyuddannede kandidater og studerende på landets akademiske-, tekniske- og håndværkeruddannelser. Du kan søge om økonomisk støtte for at kvalificere en ansøgning til et udviklingsprojekt, foretage banebrydende eksperimenter med nye materialer, udvikle innovative prototyper og etablere egen virksomhed.
Læs mere om Spirekassen her.

 

Tematiserede ansøgninger

Boligfonden Kuben giver støtte indenfor fire forskellige kategorier. Temaerne er: 1. Videreførelse og udvikling af det gode håndværk 2. Udvikling af byggematerialer 3. Bæredygtige processer i et holistisk perspektiv 4. Den gode idé inden for byggeri.
Læs mere om de tematiserede ansøgninger her.

 

Master Class

Fonden inviterer og arrangerer en gang om året til en Master Class. Her stilles der skarpt på byggeriets aktuelle udfordringer.

Facebook

FacebookBoligfonden Kuben er kommet på Facebook.
Find og følg os her.