Boligfondens Spirekasse

 

Har du et godt projekt? Så hjælper vi med 25.000 kr.

Boligfonden Kuben støtter talentfulde unge med gode ideer eller projekter inden for byggeri.

 

Det støtter vi

Dit projekt skal være med til at fremme produktivitet og kvalitet i bred forstand i byggeriet i Danmark. Temaets store spændvidde åbner for gode ideer fra håndværkets lærlinge, konstruktørstuderende, ingeniørstuderende, design- og arkitektstuderende.
Boligfonden Kubens bedømmelsesudvalg vægter lyst til at eksperimentere, nytænkning ud af boksen og tværfagligt samarbejde højt.

 

Hvornår og hvor skal du søge

Hvis du søger for første gang, kan du ansøge indenfor perioden november 2017 til februar 2018. Du skal benytte vores elektroniske ansøgningsskema. Du finder linket her:

Ansøg Boligfonden Kubens Spirekasse

Hvis du tidligere har ansøgt om støtte til et projekt og fået bevilling, kan du søge om flere penge til at videreføre dit projekt. Du skal benytte ansøgningsskemaerne her:

Ansøg Boligfonden Kubens Spirekasse Niveau 2
Ansøg Boligfonden Kubens Spirekasse Niveau 3

Du kan max. få 25.000 kr. i støtte til udvikling af dit projekt på niveau 1. På niveau 2 og niveau 3 er der mulighed for at få mere støtte til videreudvikling af projektet. Boligfonden Kuben har i 2017 afsat 650.000 kr. til Spirekassen. Beløbet skal ud over projektstøtte til Spirekassens legatmodtagere på niveau 1 anvendes til mentorer, hjælp til ansøgning om patent, prototyper, start af egen virksomhed og forskning eksempelvis i et erhvervs PhD stipendium på niveau 2 og niveau 3.

 

Hvornår kan du få din støtte

Du kan max. få 25.000 kr. i støtte til udvikling af dit projekt.
Boligfonden Kuben har i 2018 afsat 650.000 kr. til Spirekassen. Beløbet skal ud over projektstøtte til Spirekassens legatmodtagere anvendes til mentorer, hjælp til ansøgning om patent, prototyper, start af egen virksomhed og forskning eksempelvis i et erhvervs PhDstipendium.

 

Uddeling af Spirekassens legater

Overrækkelsen af Spirekassens legater finder sted næste gang den 19. marts 2018.

 

Facebook

FacebookBoligfonden Kuben er kommet på Facebook.
Find og følg os her.

Spirekasse 2017

Årets vindere af Spirekassen 2017 er fundet!

 

Tryk her for at læse mere om vinderne og prisoverrækkelsen