Boligfondens Kuben nyheder

Her kan du læse Boligfondens seneste nyheder. 


Økonomisk støtte til byggeriets talenter

Barrierer som startkapital og mangel på sparring sætter ofte en stopper for, at de gode og innovative idéer kommer ud over rampen. Det vil Boligfonden Kuben lave om på ved at tilbyde økonomisk støtte og rådgivning. Et spændende tiltag mod bedre muligheder for innovatører og iværksættere, mener Dansk Erhverv.

Læs mere: Økonomisk støtte til byggeriets talenter

Fuld hammer under Driftsherreprisen

Facilities Management skal tale ledelsens sprog, hvis de vil være en strategisk partner for direktionen. Sådan lød budskabet, da Boligfonden Kuben, DFM netværk og DR Ejendomme & Service inviterede til konference i anledningen af Driftsherreprisen. DR’s kendte hammerslagsvært Christian Degn styrede slagets gang og fyrede godt op under deltagerne.

Læs mere: Fuld hammer under Driftsherreprisen

Ung civilingeniør vil optimere byggeriet med kunstig intelligens

Hvordan anvender man kunstig intelligens inden for byggebranchen? Det spørgsmål kan civilingeniør Lasse Rahbek svare på. Han har brugt teknologien til at udvikle et program, der optimerer gitterkonstruktioner i byggeriet. Sidste år vandt han iværksætterprisen Spirekassen, der gav ham mulighed for at videreudvikle projektet.

Læs mere: Ung civilingeniør vil optimere byggeriet med kunstig intelligens

Tørrestativer skal give bedre indeklima

Det skader indeklimaet og kan føre til fugtskader, når man tørrer sit tøj indendørs. Det vil tre unge iværksættere gerne ændre på. Derfor har de udviklet et innovativt tørrestativ, der tørrer tøjet hurtigt, nemt og skånsomt. I 2015 vandt de iværksætterprisen Spirekassen fra Boligfonden Kubn og er nu tæt på første prototype.

Læs mere: Tørrestativer skal give bedre indeklima

Unge talenter får håndsrækning fra Boligfonden Kuben

Tegnestuen Årstiderne Arkitekter var fyldt til bristepunktet, da Boligfonden Kuben onsdag den 29. marts 2017 overrakte årets Spirekassen til ti forventningsfulde unge byggetalenter. De unge iværksættere håber nu, at de kan tage skridtet videre mod at realisere deres projekter.

Læs mere: Unge talenter får håndsrækning fra Boligfonden Kuben

DR Ejendomme vinder Driftherreprisen

Det var et stolt Facility Management team fra DR Ejendomme og Service, der for fuld musik modtog Driftherreprisen på Dansk Facility Management Netværks årskonference i Helsingør torsdag d. 23. marts 2017.

Læs mere: DR Ejendomme vinder Driftherreprisen

Pressekontakt

Hvis du har brug for mere information eller spørgsmål til nyhederne, er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver Marie Leth Rasmussen. 

 

 

Email: marie@perfektapr.dk

Tel: 3151 1518