ByK med TRUST vinder Procesprisen

ByK med TRUST vinder Boligfonden Kubens Procespris for at skabe et tillidsbaseret strategisk partnerskab, der leverer avanceret procesarbejde på en stor portefølje af projekter. Prisen uddeles i samarbejde med foreningen Lean Construction DK.

billede 1

ByK med TRUST på scenen. Partnerskabet består af seks virksomheder og Byggeri København

 

Det var et stolt partnerskab med seks virksomheder på scenen, som torsdag aften modtog Boligfonden Kubens Procespris til årets Building Awards:

  • Det betyder virkelig meget for os at vinde Procesprisen. Det dokumenterer for resten af branchen, at det kan lade sig gøre at arbejde tværfagligt og levere byggeri af en høj kvalitet til tiden og til budgettet. Vi har lige vundet årets skolebyggeri og nu kommer denne pris. Det er simpelthen så skønt, siger Kim Thinggaard direktør for ByK med TRUST.

Juryen har haft tre meget stærke nominerede at vælge mellem til årets pris, der foruden ByK med TRUST, talte organisationen bag DTU’s Bygning 310 og teamet bag renoveringen af Falkoner Center. Alle tre organisationer er gået nye veje for at skabe gode samarbejdsrelationer og sikre smidige processer.

  • Vi har haft et virkelig stærkt felt af kandidater i år. Når ByK med TRUST løber med trofæet skyldes det særligt, at de har været first mover indenfor strategiske partnerskaber i byggeriet. Virksomhederne i partnerskabet har aflagt en fælles musketéred om at dele underskud og overskud, som om de var én virksomhed. Det betyder, at alle arbejder mod det samme mål, siger Sidse Buch næstformand i Boligfonden Kuben og medlem af Lean Construction DKs bestyrelse.

 

Deler erfaringer med hele branchen

ByK med Trust er et strategisk partnerskab om udvikling og udførelse af skole- og institutionsbyggeri i København. Partnerskabet består af Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard, KANT Arkitekter, Dominia, Norconsult, GHB Landskabsarkitekter og Byggeri København (ByK). ByK med TRUST løber over en fireårig periode fra 2016 til 2020 og har gennem hele perioden delt ud af sine erfaringer:

  • Partnerskabet har taget ved lære af de udfordringer, der har været undervejs og bragt deres erfaringer hjem til deres respektive virksomheder. Det betyder, at de mange indsigter er kommet andre projekter til gode. ByK med TRUST har også været meget åben med at dele ud af deres erfaringer undervejs, så deres viden om gode samarbejdsprocesser er blevet bredt langt ud i branchen, siger Malene Raagaard Møller Senior udviklingschef i NCC og næstformand i Lean Construction.
  • Ja, supplerer Sidse Buch: ByK med TRUST holder ikke på forretningshemmelighederne, men åbner op og deler ud af deres viden. Det har de gjort nærmest siden dag ét. Denne ekstraordinære vilje til videndeling er også en af grundene til, at ByK med TRUST står som vinder af Boligfonden Kubens Procespris, slutter hun.

 

For flere informationer kontakt
Marie Leth Rasmussen | Seniorrådgiver & grundlægger | Enestående Kommunikation & PR
BLOXHUB | Tlf: 3045 0545 | mail: marie@enestaaendepr.dk

 

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Instagram her.

Følg os på LinkedIn her

Pressekontakt

Hvis du har brug for mere eller spørgsmål til nyhederne, er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver Marie Leth Rasmussen.

 

 

Email: marie@enestaaendepr.dk

Tlf.: 3045 0545