Ny direktør i Boligfonden Kuben

Boligfonden Kuben har udnævnt sin første direktør i 10 år. Det er Sidse Buch, som er politisk-økonomisk konsulent i BAT og har været næstformand i Boligfonden Kubens bestyrelse siden 2014.

Billede 3 web 

Sidse Buch er et kendt ansigt i byggeriet, hvor hun har sat sit præg på politiske beslutninger som politisk-økonomisk konsulent i BAT i knap tyve år. Derudover har hun arbejdet aktivt for at få bedre byggeprocesser som medlem af bestyrelsen i Lean Construction-DK, medlem af forretningsudvalget i Værdibyg og en del af styregruppen i InnoByg. Dertil kommer bestyrelsesposten i Boligfonden Kuben, som hun har varetaget siden 2008.

- Vi er virkelig glade for, at Sidse Buch har sagt ja tak til at blive direktør i Boligfonden Kuben. Bestyrelsen er enige om, at hun er den perfekte kvinde til jobbet. Hun har et stort netværk indenfor byggeriet, en naturlig nysgerrighed og et stærkt administrativt gen. Vi glæder os til at se fonden udvikle sig under hendes lederskab, siger bestyrelsesformand i Boligfonden Kuben Karen Mosbech.

Fokus på de unge

Sidse Buch har en uddannelse som cand. oecon fra Aalborg Universitet og en diplomuddannelse i ledelse fra DTU. Som direktør for Boligfonden Kuben vil hun især sætte fokus på det gode håndværk, behovet for at få flere unge ind på de håndværksfaglige uddannelser samt innovation og bæredygtighed i byggeriet:

- Min opgave i Boligfonden Kuben bliver at styrke administrationen, udvikle og koordinere fondens aktiviteter og få sat skub på eksekveringen. Boligfonden Kuben er ikke en stor fond, men vi har en væsentlig stemme i debatten og kan være med til at sætte dagsordenen. Vi har et stort behov for at tale byggeriet op, så det bliver et aktivt karrierevalg for mange flere unge. Som direktør i fonden vil jeg arbejde for at få flere unge ind på håndværksuddannelserne, styrke innovationen og fremme bæredygtigt byggeri, siger Sidse Buch.

Første direktør i 10 år

Boligfonden Kuben har de sidste ti år været ledet af sekretariatschef Inger Ravn, som overtog administrationen af fonden under finanskrisen. I det seneste år har Inger Ravn udtrykt ønske om at have mere tid til arkitektfaglige opgaver. Derfor skifter fonden nu ud i ledelsen og indsætter sin første direktør i mere end ti år.

- Inger Ravn har ført Boligfonden Kuben fremad under de magre år omkring finanskrisen til i dag, hvor vi har en solid fond og en bestyrelse med visioner og virkelyst. Inger er idérig, initiativrig og en stor inspirationskilde for bestyrelsen. Derfor forsætter Inger som konsulent for fonden, så vi kan nyde godt af hendes viden og kreative input. Jeg glæder mig til at forsætte det gode samarbejde, slutter Sidse Buch.

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Instagram her.

Følg os på LinkedIn her

Pressekontakt

Hvis du har brug for mere eller spørgsmål til nyhederne, er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver Marie Leth Rasmussen.

 

 

Email: marie@enestaaendepr.dk

Tlf.: 3045 0545