Boligfonden Kuben vil give byggeriet et vidensboost

Vi har brug for ny viden, visioner og perspektiver i byggeriet, lyder det fra Boligfonden Kuben, der som noget helt nyt lancerer en støttepulje til internationale oplægsholdere. Puljen kan søges af alle indenfor byggeriet og dækker udgifterne til at få internationale eksperter til landet.

 Sidse Buch version 2 hjemmeside

Byggebranchen har brug for mere udveksling af viden på tværs af grænserne, hvis vi skal udvikle branchen i det tempo, der er brug for. Indenfor områder som produktivitet, bæredygtighed og innovation halter byggeriet bagefter. Derfor lancerer Boligfonden Kuben en helt ny pulje, der skal få flere internationale oplægsholdere til landet.

- Vi har meget kommunikation om byggeri. Men for det meste ridser vi kun i overfladen. Vi har brug for meget mere dybdegående viden om bæredygtighed, byudvikling og håndværk, hvis vi for alvor skal udvikle byggeriet, siger direktør i Boligfonden Kuben Sidse Buch.

Pulje på 150.000 kroner
Den nye foredragspulje skal hjælpe med til at få internationale kapaciteter til landet, som det ellers er svært at få råd til at invitere. Puljen er på 150.000 kr., og alle indenfor byggeriet kan søge til arrangementer, de vil afholde i 2022. Hvert arrangement kan maksimalt få 25.000 kroner i støtte til at dække udgifterne. De vigtigste kriterium for støtten er, at der er tale om en særlig kapacitet, som kan bidrage med viden indenfor emner, der har en bred appel.

- Det skal være en person med en ekstraordinær kvalitet, som bringer ny viden ind fra den store verden. Vi vil gerne støtte arrangementer, der giver dybdegående indsigt og inspirerer byggeriet til at gå nye veje. Vi glæder os til at høre fra store og små organisationer i byggeriet, etablerede firmaer og start ups, forskere og iværksættere. Spred ordet, så vi kan få gang i videndelingen, slutter Sidse Buch.

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Instagram her.

Følg os på LinkedIn her

Pressekontakt

Hvis du har brug for mere eller spørgsmål til nyhederne, er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver Marie Leth Rasmussen.

 

 

Email: marie@enestaaendepr.dk

Tlf.: 3045 0545