Behandling af personoplysninger

Boligfonden Kuben er underlagt Persondataforordningen. Datatilsynet er den centrale myndighed, der fører tilsyn med, at reglerne i persondataforordningen overholdes.

 

Hvilke oplysninger registrerer vi , hvorfor  og hvor længe?

Boligfonden Kuben registrerer og bruger de oplysninger, du som ansøger bliver bedt om at indtaste, og de oplysninger, du giver, eller de spor du sætter, når du benytter vores hjemmeside.
Boligfonden Kuben indsamler ikke af egen drift personoplysninger om besøgendes profil. Automatisk opsamlede oplysninger i cookies benyttes alene til at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden, og i anonymiseret form til statistik.
Hvis du selv afgiver oplysninger i en af de elektroniskansøgninger, bruges de indtastede oplysninger alene i forbindelse med den ønskede ydelse.
Boligfonden Kuben videregiver eller videresælger ikke persondata til tredjepart. Hvor lovgivningen kræver, at data videregives til myndighederne, kan videregivelse dog ske.

Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt. Fondsansøgninger der bliver afvist, vil blive slettet inden for 3. md efter bestyrelsens afgørelse. Derimod vil fondsansøgninger der bevilliges støtte blive gemt i 5 år efter sidste udbetaling af regnskabsmæssige årsager.

 

Indsigt og indsigelser

Hvis du ønsker at få indsigt i de data, vi har registreret om dig eller ønsker at få slettet registrerede
oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Facebook og Instagram.

 

Følg os på Facebook her.

Og på Instagram her.

God Fondsledelse

Boligfonden Kuben er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse.

 

Klik her for at læse mere om anbefalingerne

 

Bestyrelsen

Karen Mosbech, direktør (formand)
Sidse Buch, politisk-økonomisk konsulent (næstformand)
Henrik Mielke, direktør
Gert Kjeldsen, direktør
Mikkel Westfall, partner

 

siluetter