Om Boligfonden Kuben

Boligfonden Kuben er en erhvervsdrivende selvejende institution stiftet i 1969 af Sparekassen Bikuben. Boligfonden Kuben er optaget af fremtidens byggeri i bred forstand. Vi ønsker at udbrede interessen for og derigennem motivere til byggeri i et holistisk perspektiv, hvor godt håndværk og nytænkning inden for byggeri skaber bæredygtige løsninger i både økonomisk, miljømæssig og social forstand. Det gør vi ved at støtte forskere, opfindere, studerende, iværksættere og aktiviteter, der kan være med til at fremme lysten og evnen til at bygge brugbare rammer, der kan give mening for mange mennesker. 

Vi ønsker at være en spiller, der er nem at samarbejde med og tilbyder en hurtig og lettilgængelig måde at ansøge og få kapital til rådighed på. Vores motto er: Hellere en god idé for meget end én for lidt. 

Boligfonden Kubens bestyrelse består af fem medlemmer, der repræsenterer forskellige fagligheder indenfor byggeriet.

 

  bestyrelse 1500

 (Boligfonden Kubens bestyrelse. Fra venstre mod højres ses Gert Kjeldsen, Sidse Buch, Henrik Mielke, Karen Mosbech og Mikkel Westfall)

Boligfonden Kubens sekretariatet varetages af Inger Ravn. Du er altid velkommen til at kontakte fondens sekretariat på fonden@boligfondenkuben.dk eller telefon 35430199, hvis du ønsker at søge fondens midler eller har spørgsmål om fondens ansøgningstemaer og aktiviteter.

Facebook

FacebookBoligfonden Kuben er kommet på Facebook.
Find og følg os her.

Ansøg om midler

Du kan ansøge Boligfonden Kuben om midler.

 

Klik her for at se ansøgningstemaer

 

Bestyrelsen

Karen Mosbech, direktør (formand)
Sidse Buch, politisk-økonomisk konsulent (næstformand)
Henrik Mielke, direktør
Gert Kjeldsen, direktør
Mikkel Westfall, partner

 

siluetter