Om Boligfonden Kuben

Boligfonden Kuben er en erhvervsdrivende selvejende institution stiftet i 1969 af Sparekassen Bikuben. Boligfonden Kuben er optaget af fremtidens byggeri i bred forstand. Vi ønsker at udbrede interessen for og derigennem motivere til byggeri i et holistisk perspektiv, hvor godt håndværk og nytænkning inden for byggeri skaber bæredygtige løsninger i både økonomisk, miljømæssig og social forstand. Det gør vi ved at støtte forskere, opfindere, studerende, iværksættere og aktiviteter, der kan være med til at fremme lysten og evnen til at bygge brugbare rammer, der kan give mening for mange mennesker. 

Vi ønsker at være en spiller, der er nem at samarbejde med og tilbyder en hurtig og lettilgængelig måde at ansøge og få kapital til rådighed på. Vores motto er: Hellere en god idé for meget end én for lidt.  

  bestyrelse 1500

 Boligfonden Kubens bestyrelse. Fra venstre mod højres ses Gert Kjeldsen, Sidse Buch, Henrik Mielke, Karen Mosbech og Mikkel Westfall.

Boligfonden Kubens bestyrelse består af fem medlemmer, der repræsenterer forskellige fagligheder indenfor byggeriet:

Karen Mosbech (63 år), formand for bestyrelsen, er til daglig administrerede direktør for Freja Ejendomme og har siddet i bestyrelsen siden 2009. Karen er uddannet arkitekt og har en lang ledelseserfaring og erfaring fra andre bestyrelsesposter bag sig.

Henrik Mielke (56 år) er til daglig direktør for entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen, trådte ind i bestyrelsen i 2011 og blev næstformand i 2020. Henrik har flere uddannelser bag sig, bl.a. som murer, ingeniør og MBA, og er i bestyrelsesarbejdet drevet af sin nysgerrighed og vilje til at forandre byggeriet.

Sidse Buch (52 år) har siddet i bestyrelsen siden 2008, fungeret som næstformand siden 2014 og som direktør siden 2020. Med en økonom- og ledelsesuddannelse i bagagen arbejder Sidse desuden i BAT som konsulent og har et bredt netværk i byggebranchen blandt virksomheder, organisationer og i uddannelsesverdenen.

Gert Kjeldsen (63 år) har, med sin H.A.- og H.D.-baggrund og en række direktørtitler og bestyrelsesposter bag sig, solide kompetencer i forhold til strategi, ledelse, regnskab, finansiering og udvikling. Gert har siddet i bestyrelsen siden 2014 og er til daglig administrerende direktør for Enkotec A/S.

Mikkel Westfall (49 år) er arkitekt og kreativ direktør hos Aarstiderne Arkitekter. Mikkel har siddet i bestyrelsen siden 2016 og har fingeren på pulsen inden for bæredygtighed, det gode håndværk og andre udviklingstendenser i byggebranchen.

Boligfonden Kubens direktør er Sidse Buch, som varetager den daglige ledelse af sekretariatet. Du er altid velkommen til at kontakte fondens sekretariat på fonden@boligfondenkuben.dk eller telefon 23230194, hvis du ønsker at søge fondens midler eller har spørgsmål om fondens ansøgningstemaer og aktiviteter.

 

Bestyrelsesmøder i 2021

- Mandag den 25/1 2021: Bestyrelsesmøde nr. 1

- Torsdag den 22/4 2021: Bestyrelsesmøde nr. 2 & Spirekasseoverrækkelse

- Onsdag den 23/6 2021: Bestyrelsesmøde nr. 3 

- Onsdag den 8/9 2021: Bestyrelsesmøde nr. 4

- Mandag den 15/11 2021: Bestyrelsesmøde nr. 5 & strategidag

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Instagram her.

Følg os på LinkedIn her

God Fondsledelse

Boligfonden Kuben er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse.

 

Klik her for at læse mere om anbefalingerne

 

Bestyrelsen

Karen Mosbech, direktør (formand)
Henrik Mielke, direktør (næstformand)
Sidse Buch, direktør og politisk-økonomisk konsulent
Gert Kjeldsen, direktør
Mikkel Westfall, kreativ direktør

 

siluetter