Byggeriets Faglærerpris

Byggeriets Faglærerpris er det nyeste skud på stammen blandt Boligfonden Kubens priser. Den blev stiftet i 2017 med uddeling første gang i 2018. Prisen uddeles i et samarbejde med Uddannelsesforbundet og har til formål at hædre en god og inspirerende byggefaglærer/et lærerteam fra en erhvervsskole, som på exceptionel og usædvanlig vis brænder for at motivere, bakke op om og løfte unge til at blive dygtige håndværkere.

 • Byggeriets Faglærerpris 2020
  I 2020 gik Byggeriets Faglærerpris til to undervisere, som hver især formår at gøre noget helt særligt for de byggefaglige uddannelser: Jacob Pedersen og Chano Høst Kjærhus.
  Jacob Pedersen underviser på Hillerød Tekniske Skole og god til at fastholde de unge på uddannelsen. Han har et kæmpe engagement i de unge, er fagligt dygtig og formår at forny undervisningen.
  Chano Høst Kjærhus underviser på Learnmark i Horsens og er rigtig god til at tiltrække unge og få dem til at vælge en erhvervsfaglig uddannelse. Hans energi og gejst er meget smittende.


 • Byggeriets Faglærerpris 2019
  I 2019 fik Peter Johnny Hansen Byggeriets Faglærerpris for hans evne til at spotte sine elevers potentiale og løfte dem.
  Peter Johnny Hansen underviser i snedkerfaget på Roskilde Tekniske Skole og formår at skabe en helt særlig stemning, der betyder, at der stort set ikke er frafald på hans hold.


 • Byggeriets Faglærerpris 2018
  I 2018 fik Maj-Britt Kristiansen Byggeriets Faglærerpris for hendes evne til at skabe et godt læringsmiljø, der sikrer trivsel og arbejdsglæde blandt eleverne.
  Maj-Britt Kristiansen underviser i tømrerfaget på Tradium i Randers og er kendt for hendes exceptionelle evne til at favne de unge og få dem til at engagere sig i faget.


Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Instagram her.

Følg os på LinkedIn her