Bygherreprisen

Bygherreprisen uddeles i et samarbejde med Bygherreforeningen. Prisen sætter fokus på bygherrens vitale rolle og ansvar for et vellykket byggeri. Bygherreprisen indstilles og uddeles næste gang i 2018.

  • Bygherreprisen 2018
    Bygherreprisen 2018 sætter fokus på byggeri som flytter grænser. Det er bygge- og anlægsprojekter, som inden for de seneste fem år har skabt høj merværdi for brugere og det omkringliggende samfund. Vinderen vil blive fundet blandt projekter, der udfordrer de gængse dogmer og sætter nye standarder for anvendelse af byggeriet. Det kan være alt lige fra bæredygtighed, socialt ansvar, digitalisering, smartere anvendelse af eksisterende kvadratmeter, nye boformer mm. Således at byggeriet opleves som mere end blot en bygning. Læs mere om nominering og prisfest her: http://www.bygherreforeningen.dk/nyheder/bygherreprisen2018

  • Bygherreprisen 2016
    Byggeriet i Danmark spiller en vigtig rolle i danskernes hverdag. Både godt og dårligt byggeri påvirker danskerne i lige så lang tid, som byggeriet bliver stående. Bygherren spiller en central rolle som den, der sætter rammerne. En fremsynet bygherre, som er opmærksom på kvalitet, arkitektur eller samfundsansvar sætter varige aftryk på danskernes hverdag. Bygherreprisen 2016 gik til Region Sjælland, som har vist en stærk bygherrepræstation, der virkeliggør den regionale behandlingsstrategi – recovery.

  • Bygherreprisen 2013
    Temaet var "Godt købmandskab". Bygherreforeningen og Boligfonden Kuben formede et forløb som aktivt inddrog Bygherreforeningens medlemmer i både formuleringen af prisens faglige hot spot tema og nomineringen af potentielle vindere til prisen på 100.000 kr. Temaet “Godt købmandskab” stillede skarpt på den professionelle bygherres evne til at opnå et fremragende byggeri, selvom ressourcerne er begrænsede. Bygherreprisen i 2013 blev vundet af Esbjerg Kommune for projektet Blue Water Dokken, der gjorde sportshallen til et af Esbjerg Kommunes fyrtårne.

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Facebook og Instagram.

 

Følg os på Facebook her.

Og på Instagram her.