Facility Management Prisen

Facility Management Prisen, tidligere Driftherreprisen, uddeles i et samarbejde med Dansk Facilities Management. Prisen belønner begavet, ressourcebevidst ejendomsdrift og facilities management. Prisen blev indstillet sidste gang i 2016 og uddelt i foråret 2017. Facility Management Prisen indstilles næste gang i 2018 og uddeles på DFM netværks Årskonference i foråret 2019.

 • Facility Management Prisen 2017
  Facility Management Prisen 2017 blev tildelt DR Ejendomme på DFM Netværks Årskonference i Helsingør d. 23. marts 2017. Prisen gik til DR Ejendomme og Service, fordi de har formået at løfte Facility Management fra en klassisk rolle som vicevært til innovativ motor i DR med fokus på forretningen og brugernes behov. DR Ejendomme var i skarp konkurrence med Velux, Coop og Nordea, der alle var nominerede for deres nytænkende tilgang til branchen. Facility Management Prisen uddeles af Boligfonden Kuben og Dansk Facility Management Netværk. Formålet med prisen er sætte fokus på best practice indenfor Facility Management og inspirere folk indenfor branchen til at dele deres viden og erfaringer til fælles bedste.

  Læs mere om Facility Management Prisen 2017 her.

 • Facility Management Prisen 2015
  I 2016 gik prisen til Coor Service Management og Rigspolitiet. De to aktører modtager prisen for et succesfuldt partnerskab om drift af politiets bygninger og andre faciliteter landet over. Partnerskabet mellem Rigspolitiet og Coor er Danmarks største integrerede facilities management (IFM) aftale og beskrives som et nyskabende partnerskab, som anviser nye samarbejdsmodeller, hvor begge parter høster fordele.

  "Partnerne har med stor opfindsomhed, stor tilid og stort engagement formået at ændre hele den måde, vi tænker samarbejde på. De har gennem en lang proces flyttet sig fra den traditionelle kunde-leverandør tankegang og videre mod et ægte partnerskab" , fortæller Sidse Buch, næstformand i Boligfonden Kuben.

 • Facility Management Prisen 2012
  Facility Management Prisen 2012 gik til Hørsholm Kommune. Borgerne i Hørsholm var inviteret til prisoverrækkelsen, hvor de samtidig fik mulighed for at høre, hvorfor lige netop deres kommune havde vundet prisen. Borgmester Morten Slotved afslørede samtidig den klimainstallation, som prisen gik til.

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Facebook, Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Facebook her.

Og på Instagram her.

Og LinkedIn her