Procesprisen 2009

BoligfondenKuben har i samarbejde med foreningen Leanconstruction-DK besluttet at tildele Procesprisen 2009 til det jyske boligselskab Fruehøjgård.

 

Allerede tilbage i 2001 startede boligselskabet en udvikling af sine byggeprocesser, inspireret af såvel Projekt Hus som af Lean Construction.

Fruehøjgård har allerede i 5-6 projekter arbejdet med en række nye og fremadrettede aktiviteter. Udvælgelse af teams ud fra andre parametre end billigste pris. Her har bl.a. proceskompetancer hos ledende medarbejdere været vigtigere end billigste pris. Der har desuden været arbejdet med Last Planner System og tidlig inddragelse af alle kompetancer og endelig har Fruehøjgård deltaget i BygSol projektet.

Fruehøjgård er en lille bygherre, men en bygherre der har formået at gøre sig synlig i det store billede ved bl.a. at gå forrest i nyudvikling indenfor procestænkning - dette er sket som aktiv deltager i erfaringsnetværket Bygherrer skaber Værdier og i foreningen Leanconstruction-DK. Boligselskabets dynamiske direktør Bjarne Krog, går helhjertet ind for nye byggeprocesser i såvel tænkning som handling, og har været mellem iværksætterne af Plus-netværket mm.

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Instagram her.

Følg os på LinkedIn her

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Boligfonden Kubens direktør Sidse Buch, hvis du har nogen spørgsmål.

 

Sidse Buch

 

Email: fonden@boligfondenkuben.dk

Tlf.: 23 23 01 94