Boligfondens Spirekasse

 

Har du et godt projekt? Så hjælper vi med 25.000 kr.

Boligfonden Kuben støtter talentfulde unge med gode idéer eller projekter inden for byggeri.

 

Det støtter vi

Dit projekt skal være med til at fremme produktivitet og kvalitet i bred forstand i byggeriet i Danmark. Temaets store spændvidde åbner for gode idéer fra det talentfulde vækstlag blandt nyuddannede kandidater og svende, håndværkets lærlinge, konstruktørstuderende, ingeniørstuderende, design- og arkitektstuderende.

Boligfonden Kubens bedømmelsesudvalg vægter lyst til at eksperimentere, nytænkning ud af boksen og tværfagligt samarbejde højt.

 

Hvornår og hvor skal du søge næste gang?

Vi åbner for ansøgninger igen til efteråret 2023 med uddeling i 2024. Du skal benytte vores elektroniske ansøgningsskema, og deadline for ansøgning er 10. januar 2024. Du finder linket her:

Ansøg Boligfonden Kubens Spirekasse

Hvis du tidligere har ansøgt om støtte til et projekt og fået bevilling, kan du søge om flere penge til at videreføre dit projekt. Du skal benytte ansøgningsskemaerne her:

Ansøg Boligfonden Kubens Spirekasse Niveau 2
Ansøg Boligfonden Kubens Spirekasse Niveau 3

Du kan max. få 25.000 kr. i støtte til udvikling af dit projekt på niveau 1. På niveau 2 og niveau 3 er der mulighed for at få mere støtte til videreudvikling af projektet. Boligfonden Kuben har i 2024 afsat 600.000 kr. til Spirekassen. Beløbet skal ud over projektstøtte til Spirekassens legatmodtagere på niveau 1 anvendes til mentorer, hjælp til ansøgning om patent, prototyper, start af egen virksomhed og forskning eksempelvis i et erhvervs PhD stipendium på niveau 2 og niveau 3.

 

Hvornår kan du få din støtte?

Du kan max. få 25.000 kr. i støtte til udvikling af dit projekt. Boligfonden Kuben kontakter dig efter udløbet af ansøgningsrunden, hvis du har fået støtte. Beløbet skal ud over projektstøtte til Spirekassens legatmodtagere anvendes til mentorer, hjælp til ansøgning om patent, prototyper, start af egen virksomhed og forskning eksempelvis i et erhvervs PhDstipendium.

 

Uddeling af Spirekassens legater

Overrækkelsen af Spirekassens legater finder sted næste gang i februar 2024.

Sociale medier

Boligfonden Kuben er på Instagram og LinkedIn.

 

Følg os på Instagram her.

Følg os på LinkedIn her

GDPR

Boligfonden Kuben lever op til persondataforordningen også kendt som GDPR.

 

Vi beder kun ansøgere om relevante informationer i forbindelse med ansøgninger, og informationen benyttes alene i forbindelse med ansøgningen.

 

Hvis ansøgningen bevilliges støtte, gemmes ansøgningen i op til 5 år af regnskabsmæssige hensyn. Hvis din ansøgning får afslag, slettes ansøgningen.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Boligfonden Kubens direktør Sidse Buch, hvis du har nogen spørgsmål.

 

Sidse Buch

 

Email: fonden@boligfondenkuben.dk

Tlf.: 23 23 01 94